KLAAR VOOR DUIDELIJKHEID?

Wij stellen de juiste belastbaarheid snel en precies voor u vast.

WELKOM BIJ ARBEID MEDISCHE EXPERTISE

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

DIENSTEN

Uitvoeren (vroegtijdige) medische expertises

Snel, grondig en helder

Multidisciplinaire aanpak

Vanuit verschillende invalshoeken, met ervaren en specialistische beoordelaars

Belastbaarheid advies

Zonder dikke dossiers

wilt u…

Contact met ons opnemen?

… of nog wat meer informatie?

OVER ONS

Duidelijkheid scheppen in lastige situaties, dat. is wat Arbeid Medische Expertise kan doen. Ziekte. enarbeidsongeschiktheid op de werkvloer zorgen bij zowel de werkgever als de werknemer voor een belemmering van de dagelijkse gang van zaken. Vervelend, want met personeel als grootste kapitaal is iedere werkgever gebaad bij een gezond en happy werkklimaat. Om gezondheidsproblematiek tijdig te signaleren en uitval zoveel mogelijk. tevoorkomen is praktisch advies en grondige diagnostiek in het kader van belastbaarheid heel belangrijk. Arbeid Medische Expertise is een veelzijdige organisatie die gespecialiseerd is in het beoordelen van gezondheidsklachten en medische beperkingen van mensen die (langdurig) ziek- en arbeidsongeschikt zijn. Wij zijn er op gebrand om elke situatie zowel in tijd als in geld zo efficiënt mogelijk te beoordelen. Daarom werken we snel, grondig en zonder dikke adviesrapporten.

REFERENTIES

“Door de medische expertise en direct hulp Spoor 2 heb ik eigenlijk binnen een paar weken een nieuwe baan gevonden. Jarenlang heb ik boven mijn macht gewerkt en nu heb ik een baan gevonden die mij veel plezier geeft. en welke ik met mijn beperkingen prima kan uitoefenen.”

Meneer B

“Ik heb het Arbo Gezondheidscentrum als heel positief ervaren. De benadering is zeer persoonlijk en authentiek. De professionals zijn zichzelf, en gedragen zich niet. zozeer als ‘De Dokter.’ Ik word uitgedaagd! Terwijl ik al 21 jaar thuis loop, heb ik. nu het gevoel goede stappen. tekunnen maken. Het belangrijkste is dat er in mogelijkheden en oplossingen wordt gedacht en niet in onmogelijkheden.””

Meneer S

“Ik heb jarenlang met een chronische aandoening doorgewerkt. Door de inzet van de medische expertise heb ik nu een stuk rust gekregen, de gesprekken heb ik als zeer prettig ervaren. Uitkomst is dat ik nu een IVA heb en meer kan genieten van andere zaken die het leven te bieden heeft.”

Meneer L

“Er werd met mij gesproken vanuit een menselijke kant. De mensenkennis van de specialist en de daarbij behorende interesse en tips waren zeer welkom. De gesprekken verliepen daardoor gemoedelijk en zonder enige vorm van protocolgerichte gesprekstechniek. Ik heb dat als zeer prettig ervaren en dat heeft me zeker op weg geholpen. Op dit moment werk ik weer volledig in mijn eigen functie en hebben de tips mij ook geholpen om te gaan met mijn aandoening.”

Meneer R

ONZE KLANTEN

ArbeidMedischeExpertise_Klant_Koppert
ArbeidMedischeExpertise_Klant_Keesz
ArbeidMedischeExpertise_Klant_Capability
ArbeidMedischeExpertise_Klant_Oracle
ArbeidMedischeExpertise_Klant_Percuris
ArbeidMedischeExpertise_Klant_RodeKruis
ArbeidMedischeExpertise_Klant_svCentrum
ArbeidMedischeExpertise_Klant_Verzuimweg
ArbeidMedischeExpertise_Klant_werkverzuim
ArbeidMedischeExpertise_Klant_Zideris
ArbeidMedischeExpertise_Klant_Kok
ArbeidMedischeExpertise_Klant_Stern
ArbeidMedischeExpertise_Klant_VanAlem
ArbeidMedischeExpertise_Klant_werkverzuim
ArbeidMedischeExpertise_Klant_Zideris
ArbeidMedischeExpertise_Klant_Kok
ArbeidMedischeExpertise_Klant_VanDijk